No SSO cookie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.39 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.39:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Cras nisi nunc, condimentum id hendrerit eget, laoreet volutpat urna. Integer porttitor posuere ultrices.

Sed neque sem, mattis ut ultricies quis, tincidunt quis magna. Fusce suscipit, odio id imperdiet accumsan, mauris odio hendrerit diam, at sagittis turpis mauris in nulla. Etiam nisl mi, dictum vel hendrerit a, dictum non nunc.

Caruciorul Trider Reverse

In Bebelusi , adaugat in
(5/ 2)
Printeaza Articol

In comert sunt o multime de modele de carucioare din care parintii pot alege. In achizitionarea unui carucior pentru bebelusul tau trebuie sa tii cont de cateva aspecte.



Sistemul Trider Reverse Matrix Light de la Jane este un sistem complet format din carucior sport cu 3 roti, landou auto si scaun auto. Poate fi utilizat de la nasterea copilului pana cand acesta are greutatea de 15 kg (aproximativ 4 ani). Landoul pentru bebelusi Matrix transformabil in scaun auto, este acum cu 20% mai usor!

Sistemul TRIDER REVERSE MATRIX LIGHT include:
- carucior sport TRIDER REVERSE
- landou si scaun auto MATRIX LIGHT.

Acest landou este un sistem innovator PATENTAT marca JANE intrucat are 4 pozitii diferite ale spatarului, putand fi utilizat de la nastere pana ce copilul are aproximativ 13 kg. Poate fi utilizat ca scaun auto de la 0 luni intrucat se poate fixa in pozitia 180 grade (se aseaza de-a lungul banchetei din spate, fiind fixat cu centurile de siguranta). Pe masura ce copilul creste, puteti ridica spatarul landoului pana la 138 grade devenind astfel scaun auto tip “ scoica “.


Caruciorul Trider Reverse este noutatea absoluta a celor de la Jane. Cadrul din aluminium este tratat in mod special astfel incat sa fie mai rezistent la socuri dar este marita si rezistenta la coroziune.

Cadrul din aluminium este foarte compact, insa intreg caruciorul ofera un confort sporit atat copilului cat si parintilor. Cele 3 roti cu dimensiuni sporite sunt perfecte pentru a se adapta pe orice tip de teren, roata din fata fiind pivotanta, oferind o manevrabilitate maxima.

Suspensia are o dimensiune considerabila, absorbind socurile indiferent de terenul pe care ruleaza caruciorul Trider, in aceste conditii copilul beneficiand de o calatorie placuta si confortabila.

Forma cadrului din aluminium este foarte eficienta, in partea din spate a caruciorului nu exista bare care sa faca legatura dintre cele doua roti din spate, astfel incat nu exista riscul ca atunci cand manevrati caruciorul, sa loviti cu picioarele cadrul.

Poate fi utilizat pe teren accidentat, stabilitatea si aderenta fiind doar cateva dintre atuurile caruciorului Trider Pro. Este un model de carucior care poate trece cu siguranta si cele mai exigente teste.

Sezutul sport reglabil, poate fi asezat cu fata catre directia de mers sau cu fata catre parinti.

LANDOUL MATRIX LIGHT ESTE LANDOUL CU CELE MAI MULTE DISTINCTII INTERNATIONALE PRIMITE ! SISTEM PATENTAT DE CATRE JANE.


4

Spatarul landoului MATRIX LIGHT este reglabil in 4 pozitii, astfel ca aveti intr-un singur articol, landoul si “scoica” omologate auto conform reglementarilor privind siguranta in mers a copiilor ECE R44/03.

Noul landou MATRIX LIGHT este cu 20% mai usor fata de prima versiune si in acelasi timp are forma ergonomica mult imbunatatita, fiind mai inalt si mai usor de utilizat de catre parinti, dar si mai comod pentru copii.

1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Landoul MATRIX LIGHT include la cumparare kit-ul aferent prinderii cu centurile de siguranta. Poate fi pozitionat in masina in doua moduri diferite in functie de varsta copilului si anume:


1. Pentru grupa 0 luni (0-10 kg), se utilizeaza cu spatarul lasat la 180 grade si ocupa doar doua locuri pe bancheta din spate a masinii.

2

1. Pentru grupa 0 luni + (0-13 kg), se utilizeaza cu spatarul ridicat pana la maxim 138 grade si poate fi utilizat cu spatele la directia de mers a masinii.
    3



    MATRIX LIGHT promoveaza dezvoltarea corecta a spatelui copilului precum si al sistemului respirator al bebelusului. Este realizat din materiale de calitate, moi si pufoase care lasa pielea copilului sa respire. Carcasa este injectata cu polipropilena si apoi este captusita cu polistiren, pentru marirea rezistentei in caz de impact. Include ham de siguranta din neopren cu prinderea in 5 puncte.

     







    btn_anunturi

    Reclama
    close_button

    Autentificare

    Nu sunteti membru inca ?

    Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

    Inregistrati-va acum

    Adresa email
    Parola
    Ati uitat parola?

    A PHP Error was encountered

    Severity: Notice

    Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.39 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

    Filename: libraries/Cache.php

    Line Number: 77

    A PHP Error was encountered

    Severity: Warning

    Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.39:11212, Connection refused (111)

    Filename: libraries/Cache.php

    Line Number: 77