No SSO cookie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.40 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.40:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Cras nisi nunc, condimentum id hendrerit eget, laoreet volutpat urna. Integer porttitor posuere ultrices.

Sed neque sem, mattis ut ultricies quis, tincidunt quis magna. Fusce suscipit, odio id imperdiet accumsan, mauris odio hendrerit diam, at sagittis turpis mauris in nulla. Etiam nisl mi, dictum vel hendrerit a, dictum non nunc.

Alege scutecul potrivit pentru micuțul tău! (P)

In Bebelusi , adaugat in
(0/ 0)
Printeaza Articol

Nevoile şi comportamentul puiului tău se schimbă pe măsură ce creşte. Tipul de scutec pe care îl va purta până în momentul în care se va deprinde cu oliţa trebuie să ţină pasul cu fiecare etapă a dezvoltării sale psiho-somatice.

Confortul, protecţia, libertatea de mişcare şi adaptabilitatea sunt calităţi de care şi tu, şi copilul tău trebuie să profitaţi din plin şi de care trebuie să ţineţi cont în momentul în care căutaţi scutecul potrivit.

Astfel, pentru bebelușii prematuri, născuți înainte de vreme sau cu o greutate mai mică de 2,7 kg, Pampers Premium Care a creat mărimea 0, scutecul cu indicator de umezeală ce oferă o protecție de 5 stele pielii fragile a micuților. Acesta îşi schimbă culoarea din galben în albastru atunci când intră în contact cu umezeala din interiorul scutecului, reprezentând un instrument folositor pentru toate mămicile, ajuntându-le pe acestea să ştie care este cel mai bun moment pentru a schimba scutecul celui mic.

Indicatorul de umezeală este disponibil pentru mărimile 0-3, Pampers premium Care venind cu acest avantaj ca urmare a înţelegerii nevoilor proaspeţilor părinţi, cărora le este dificilă aflarea momentului în care cel mic a udat scutecul. Noul indicator de umezeală îi ajută astfel, indicându-le exact când este cel mai bine să înlocuiască scutecul copilului.

Pampers Premium Care, potrivit în fiecare etapă de dezvoltare a celui mic (marimi 0-5), oferă o protecție de 5 stele pentru cea mai pretențioasă piele din lume, aceea a bebelușului mult iubit:

Ultra protecție între 0-6 luni, atunci când pielea lui este cea mai sensibilă

Pielea nou-născutului și sugarului mic este incomplet dezvoltată anatomic și funcțional, fiind mult mai fină, fragilă, subțire și mai sensibilă decât pielea adulților. Conține o mulțime de terminații nervoase care reacționează cu ușurinta la diferiți stimuli din exterior.

De aceea, folosirea unui scutec cu putere de absorbție mare este esențială la această vârstă, pentru ca pielea bebelușului să rămână uscată și sănătoasă.

Noul Premium Care, datorită tehnologiei superioare Dry Max, asigură protecție de până la 12 ore împotriva umezelii. Astfel, se îndepărtează riscul ca scutecul să se frece de pielea bebelușului sau să permită scurgeri ale lichidului pe lângă acesta. Este foarte important ca pielea bebelușului să fie uscată și protejată de umezeală, de temperatura nepotrivită sau de contactul cu diferite țesături care pot vătăma epiderma.


foto_utilecopii

 

Ultra îngrijire între 6-12 luni, atunci când se începe diversificarea și fundulețul bebelușului devine extrem de sensibil, datorită alimentelor pe care începe să le consume

Odată cu începerea diversificării (perioada 6-12 luni ) și cu introducerea unui aliment solid nou în alimentația sugarului ( de ex citrice, tomate ), se poate modifica pH-ul local și favoriza apariția eritemului fesier.

Noul scutec Premium Care izolează umezeala și scaunele moi (în cazul mărimilor 1-3) de pielea copilului și previne acțiunea enzimelor, menținând astfel nivelul normal al pH-ului în mediul scutecului. Această calitate este esențială odată cu începerea diversificării, când se modifică aspectul și consistența urinei și materiilor fecale.

Ultra fixare între 12-18 luni, atunci când cel mic începe să exploreze, întreaga activitate a copilașului fiind caracterizată de cățărat, urcat & coborât trepte, alergat

În timpul dedicat jocului și explorărilor sale de-a bușilea prin casă, scutecul trebuie să îi ofere libertate de mișcare. De aceea, este bine să poarte modele care se vor mula perfect pe corpul său, alegând mărimea potrivită pentru vârsta şi greutatea bebeluşului. Este important ca scutecul copilului să fie flexibil și să nu îl strângă. Benzile din jurul mijlocului trebuie să fie suficient de late, perfect mulate pe abdomen și moi, pentru ca burtica bebelușului să nu fie deranjată de marginea scutecului. Noul scutec Premium Care, cu benzi laterale elastice care se potrivesc perfect în jurul burticii și benzi suprapuse, permit micuțului să se miște în voie.

Ultra subțire, între 18-24 luni, când cel mic are nevoie de lejeritate de mișcare

În această perioadă, copilul are nevoie de lejeritate în mișcare, de aceea este important ca scutecul folosit să nu îl incomodeze: să fie suficient de subțire pentru acest lucru, dar să își păstreze o calitate esențială: aceea de absorbție maximă. Cu ajutorul tehnologiei Dry Max, Pampers Premium Care realizează o distribuire optimă a gelului super absorbant din interiorul scutecului, astfel încât acesta este cu 20 % mai subțire și mai confortabil.

Ultra confort, între 24 – 36 luni, când cel mic nu mai are nici răbdare, nici timp, pentru schimbatul scutecului

Tipul de scutec pe care îl va purta până în momentul în care cel mic se va deprinde in totalitate cu olița trebuie să țină pasul cu fiecare etapă a dezvoltării sale psiho-somatice. Confortul, protecția, libertatea de mișcare, îngrijirea pielii și adaptabilitatea sunt calități pe care Pampers Premium Care le oferă.

Astfel, cu Pampers Premium Care, pielea copilașului tău sa va fi mereu uscată, curată, hidratată și sănătoasă, pentru ca el să poată porni în lunga călătorie de descoperire a lumii.

Pentru informații legate de dezvoltarea și îngrijirea micuțului tău, intră pe www.pampers.ro sau pe pagina de facebook Lumea mamicilor, la secțiunea "Întreabă experții".

Medicul pediatru Roxana Rusu Pușcă și psihologul Cristiana Haica te așteaptă oricând cu sfaturi pentru tine și îngerașul tău.







btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.40 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.40:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77