No SSO cookie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.40 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.40:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Cras nisi nunc, condimentum id hendrerit eget, laoreet volutpat urna. Integer porttitor posuere ultrices.

Sed neque sem, mattis ut ultricies quis, tincidunt quis magna. Fusce suscipit, odio id imperdiet accumsan, mauris odio hendrerit diam, at sagittis turpis mauris in nulla. Etiam nisl mi, dictum vel hendrerit a, dictum non nunc.

Diversificarea (P)

In Alimentatie , adaugat in
(0/ 0)
Printeaza Articol

Dupa vârsta de 16-20 săptămâni poţi să începi să diversifici alimentaţia zilnică a copilului tău. Până la această vârstă laptele este singurul lucru de care copilul are nevoie, deoarece sistemul lui digestiv nu este atât de dezvoltat încât să poată digera hrana solidă. Dar începând cu vârsta de cinci luni, activitatea tot mai intensă şi ritmul de creştere îi vor da o poftă crescută de mâncare.

Vei constata că devine interesat de ceea ce mănânci tu, nu pare sătul nici chiar după un alăptat îndelung, se trezeşte din nou noaptea şi începe să îşi "ronţăie" pumnii mici. Este timpul să încerci ceva mai substanţial!

Mai întâi hotărăşte-te unde îl vei hrăni pe cel mic. Scaunele pentru masă şi cele pentru maşină sunt ideale pentru a-l hrăni pe cel mic. Trebuie să stai cu faţa la el când învaţă să mănânce, aşa vei fi în poziţia potrivită pentru a-i introduce lingura în gură şi vei putea menţine contactul vizual pentru a-l încuraja. Să ai multe baveţele la îndemână (deşi mulţi părinţi preferă să lase copilul doar în scutec)!

Poţi începe cu orez pentru copii amestecat cu puţin lapte de care îi dai de obicei (de la sân sau praf). Dă-i 2-3 linguriţe o dată pe zi la început. Alege un moment în care îi dai de obicei să mănânce şi dă-i orez după ce a băut puţin lapte, dar este încă înfometat. Unii copii trec foarte uşor la hrana solidă şi mănâncă orice le dai, iar cu alţii trebuie să duci o adevărată luptă. Dacă copilul tău nu este interesat, lasă-l câteva zile şi încearcă din nou. Se poate să fie prea devreme pentru el. La o săptămână după ce s-a obişnuit cu orezul, poţi începe să îi dai piure simplu, de exemplu de morcovi sau de mere. Amestecă-l cu puţin lapte de care îi dai de obicei pentru a face gustul cât mai plăcut. Una sau două mâncăruri noi pe săptămână sunt suficiente la început. Pregăteşte-te să te murdăreşti toată cu mâncarea lui şi fă din această nouă experienţă una cât mai distractivă!

Odată cu începerea diversificării și cu introducerea unui aliment solid nou în alimentația sugarului, se poate modifica pH-ul local, ceea ce determină apariția eritemului fesier.

Igiena trebuie să aibă în vedere spălarea regulată cu apă călduță, schimbarea frecventă a scutecelor, curățarea zonei cu servețele umede ce nu conțin alcool sau parfum, uscarea prin tamponare cu un prosop curat și aplicarea unei creme cu rol de barieră.

 

diversificare

 

Noul scutec Pampers Premium Care izolează umezeala și scaunele moi (în cazul mărimilor 1-3) de pielea copilului și previne acțiunea enzimelor, menținând astfel nivelul normal al pH-ului în mediul scutecului. Această calitate este esențială odată cu începerea diversificării.

În plus, dezvoltat cu ajutorul tehnologiei Dry Max, noul Premium Care este cel mai subțire scutec super-absorbant de la Pampers. Micuțul tău beneficiază acum de o ultra protecție de până la 12 ore, în timp ce benzile laterale elastice care se potrivesc perfect în jurul burticii sale, îi asigură atât o ultra fixare, cât și lejeritate în mișcare. Ultra îngrijirea pielii este asigurată acum de stratul exterior ce lasă pielea să respire, de sistemul unic de absorbție al scaunelor moi (mărimile 1-3) și de stratul de loțiune cu Aloe Vera, cu efect hidratant asupra pielii. Pentru confortul celui mic, materialul utilizat în crearea Premium Care este moale ca bumbacul, iar stratul exterior, acum și mai catifelat, protejează cu delicatețe zona acoperită de scutec.

 

Pentru informații legate de dezvoltarea și îngrijirea micuțului tău, intră pe www.pampers.ro sau pe pagina de facebook Lumea mamicilor, la secțiunea "Întreabă experții" . Medicul pediatru Roxana Rusu Pușcă și psihologul Cristiana Haica te așteaptă oricând cu sfaturi pentru tine și îngerașul tău.





Tags: Campania Pampers



btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.40 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.40:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77