No SSO cookie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.40 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.40:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Cras nisi nunc, condimentum id hendrerit eget, laoreet volutpat urna. Integer porttitor posuere ultrices.

Sed neque sem, mattis ut ultricies quis, tincidunt quis magna. Fusce suscipit, odio id imperdiet accumsan, mauris odio hendrerit diam, at sagittis turpis mauris in nulla. Etiam nisl mi, dictum vel hendrerit a, dictum non nunc.

Jucarii de casa, pentru copii

In Activitati pentru copii , adaugat in
(0/ 0)
Printeaza Articol

Ai petrecut ore in sir in magazin alegand cea mai frumoasa jucarie pentru copilul tau, iar dupa 10 minute in care a studiat-o e mai interesat de chei. O situatie care va pare cunoscuta, nu-i asa? 

 

"Copilul meu are atat de multe jucarii scumpe, dar el e cel mai fericit atunci cand se joaca cu un bat vechi de lemn!" spune mamica unui copil de doi ani, care cu siguranta nu e singura in aceasta situatie. Copiii de azi se confrunta cu o varietate minunata de jucarii si jocuri, de la scumpe la mai putin scumpe, in orice domeniu. Ca parinti, incercam sa oferim copiilor cele mai bune jucarii disponibile si speram ca prin acest lucru, le oferim educatie valoroasa si experienta de invatare. Dar au copiii cu adevarat nevoie de astfel de jucarii scumpe? Fara indoiala, ele au beneficiile lor, dar este posibil sa obtii aceleasi efecte si beneficii cu jucarii ... facute in casa!


joc-pentru-copiiCutiile



Ati privit vreodata un copil jucandu-se cu o cutie mare de carton? El poate petrece ore intregi de distractie cu ea, incercand sa se tarasca prin ea, incercand sa o faca sa stea asa cum vrea el, sa o deschida si sa o inchida sau chiar sa o rupa. Aceste cutii sunt de obicei aruncate dupa utilizare, asa ca de ce sa nu o folosesti ca distractie pentru copil? Asigura-te ca e curata si fara praf inainte sa i-o dai sa se joace. 
Poti colecta cutii mici de diferite dimensiuni, si sa le oferi copiilor pentru a construi turnuri sau trenuri. Daca aceste cutii mici nu sunt rezistente, le poti umple cu bucati de ziar astfel incat acestea sa nu se prabuseasca usor. Copilul tau poate sa le puna una peste alta, incercand sa construiasca un turn inalt. Joaca cu aceste cutii ajuta la stimularea imaginatiei. E posibil ca astfel, copilul sa descopere si proportii si relatii matematice in timp ce el construieste poduri si turnuri.

 

Pet-urile

Evitati sa aruncati pet-urile de bauturi racoritoare. Colecteaza aproximativ 6-8 dintre acestea - de dimensiuni similare – si le poti folosi ca popice pentru a juca bowling sau poti organiza propriul concurs de bowling pentru copilul tau si prietenii lui.


Daca ai o colectie de sticle de diferite dimensiuni, scoate capacele si cere copilului sa potriveasca capacele la sticle. Aceasta este o modalitate de moda veche de joaca pentru copii, care preda de fapt doua lectii importante: sortarea si de potrivirea, care constituie o baza pentru invatarea matematicii peste cativa ani.

 

copilul-in-bucatarieAluatul


Carui copil nu-i place sa-si bage mainile intr-o masa solida de aluat de gatit? Da-i copilului tau o bila de aluat sa se joace in timp ce gatesti in bucatarie. Incurajeaza-l sa faca diferite obiecte el insusi. Va fi fericit sa se joace "de-a bucatarul". Argila, plastilina sau aluatul ajuta copilul sa-si dezvolte abilitatile motorii fine si coordonarea mana-ochi, care sunt atat de necesare pentru a facilita citirea si scrierea. 

Daca vrei sa fii chiar mai creativ, fa propria ta zgura. Se amesteca 1 ceasca de apa, 2 cani de faina si 1 ceasca de sare si se framanta pentru aproximativ doua minute pana cand se obtine un aluat neted. Copilul poate apoi modela aluatul in creatii diferite. Odata ce a terminat, aseaza "sculpturile" pe o tava de copt si se coace-le timp de aproximativ 30 de minute la 120 grade Celsius. Lasa-le sa se raceasca. Apoi le poti colora. Petrece o dupa-amiaza lenesa facand personaje sau jucarii simpatice, din aluat. 

Aceste jucarii pentru copii nu numai ca au costuri foarte reduse, dar au de asemenea rolul de a stimula imaginatia ta si a copilului.





Tags: Jocuri pentru copii


Alte articole recomandate:

Jocuri educative in masina

Drumul lung cu masina poate fi obositor si pentru adulti, dar pentru copii mai ales. Pentru ca timpu ...

Jocuri inteligente pentru copii: tehnici si sfaturi

Jocul si jucariile sunt instrumentele principale ce il ajuta pe copil in cursul dezvoltarii sale. Su ...


Tu ce zici?

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.40 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.40:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77