No SSO cookie

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.40 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.40:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Cras nisi nunc, condimentum id hendrerit eget, laoreet volutpat urna. Integer porttitor posuere ultrices.

Sed neque sem, mattis ut ultricies quis, tincidunt quis magna. Fusce suscipit, odio id imperdiet accumsan, mauris odio hendrerit diam, at sagittis turpis mauris in nulla. Etiam nisl mi, dictum vel hendrerit a, dictum non nunc.

Calatoria cu masina: Activitati amuzante pentru copii

In Activitati pentru copii , adaugat in
(4/ 4)
Printeaza Articol

Copiii se bucura la gandul unei excursii si vor sa participe la pregatirile dinaintea plecarii. Calatoria cu masina, insa, solicita din plin imaginatia si atentia parintilor, intrucat copii se plictisesc repede in lipsa unor activitati care sa-i tina ocupati. Iata cateva activitati amuzante pentru copii:

Vacantele sunt adesea sinonime cu drumul lung si plictisitor atat pentru adulti, cat mai ales pentru copii. Micutii nu au prea multa rabdare, asa ca tu, in calitate de parinte, trebuie sa vii mereu cu idei noi de jocuri sau de activitati care sa fie pe placul copilasilor.


Activitati amuzante pentru copii in masina


Karaoke

 

vacanta_cu_copiii

Muzica place tuturor, insa ascultarea unui cd sau a radioului ii va plictisi repede pe cei mici. Iti propunem sa inregistrezi pe un cd cantecele pentru copii si sa organizati un “concurs” de karaoke. Pentru un plus de amuzament, dati-va note unii altora la finalul fiecarui cantecel, iar cel mai bun “castiga” o ciocolatica sau bomboane.


Lectura


Daca ai copii de varste apropiate, lucrurile sunt mai simple pentru tine, pentru ca le poti capta atentia cu o poveste interesanta sau cu ghicitori. Ar fi bine sa ai pregatite bomboane, pentru a-l recompensa pe cel care stie raspunde.


In cazul in care copiii sunt atrasi de interpretarea rolurilor si de muzica povestilor, poti sa inregistrezi cateva povesti pe un cd si sa le pui dupa ce le-ai dat sa manance, de exemplu.


Jocuri pentru copii


De departe, jocurile sunt cele mai atragatoare activitati pentru copii. Insa ce puteti juca in masina?

 

Cel mai simplu si la indemana este jocul culorilor. Fiecare participant la joc alege o culoare si apoi urmariti impreuna culorile masinilor care trec. Stabileste un interval de timp (de exemplu, 10 minute) si fiecare trebuie sa numere cate masini care au culoarea aleasa de el zareste in intervalul indicat. Cine a numarat cele mai multe masini, castiga. Pregateste un mic “premiu” castigatorului.



activitati_amuzante_in_masina

Un alt joc presupune ca parintii sa faca o scurta tema inainte de a pleca: mai exact, sa faca o plansa cu “obiectele” pe care le puteti vedea in drumul vostru. De exemplu, poti desena animale (oi, iepuri, caprioare, pasari, caini), copaci, flori de anumite culori, case mici si mari, parcare, rau/lac/balta si tot ce mai poti intalni prin locurile pe care le veti strabate.

 

Pune plansa la un loc vizibil pentru copii si cere-le sa incercuiasca fiecare obiect de pe plansa pe care-l zaresc pe geam. Vor fi incantati sa analizeze peisajul si nici nu veti realiza cat de repede trece timpul.

 


Puteti juca si jocul intitulat “Plec in vacanta, iar in valiza mea se gaseste...”. Fiecare participant numeste un lucru care se gaseste in valiza. Jocul va deveni mai greu pe masura ce vor fi insirate mai multe obiecte, intrucat cei mici trebuie sa-si aminteasca ce au mai pus in bagaj. Jocul solicita atentia si memoria copilului.



Un alt joc pentru copii este cel al intrebarilor la care nu poti raspunde nici cu “da”, nici cu “nu”. Pune-i fiecarui copil cate o intrebare la care sa raspunda fara a folosi cele doua cuvinte. Primul dintre ei care uita ca nu are voie sa raspunda cu “da” sau “nu” pierde.


Nu uita, mamico: pune-ti imaginatia “in miscare” si asigura-i celui mic distractia pe care o presupune vacanta si drumul pana la destinatie!





Tags: Vacanta in familie


Alte articole recomandate:

Vacanta in familie. Activitati pentru copilul tau

Petrece vara alaturi de familia ta si inspirate din metodele educative de mai jos pentru ca cel mic ...

Ce sa impachetezi pentru copii in vacanta

Pielea copiilor este receptiva arsurilor solare si insolatie, de aceea este recomandabil sa iei din ...


Tu ce zici?

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Memcache::connect(): Server 194.183.153.40 (tcp 11212, udp 0) failed with: Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Memcache::connect(): Can't connect to 194.183.153.40:11212, Connection refused (111)

Filename: libraries/Cache.php

Line Number: 77