No SSO cookie

Afla sexul bebelusului tau, cu calendarul chinezesc al sarcinii!

Sarcina si venirea pe lume a unui bebelus sunt lucruri fascinante. Si cum ar putea fi altfel, cu atat mai mult cu cat acest fenomen este inca un mister al vietii, pe care stiinta nu a reusit sa-l desluseasca, lasand locul legendelor, interpretarilor, imaginatiei si visului. Iata un tabel, numit "Calendarul chinezesc al sarcinii", care a fost descoperit intr-un mormant regal, din apropierea Bejingului. In prezent, acesta este conservat la Insitutul de Stiinta din Peking si utilizat de catre chinezi pentru a afla sexul bebelusului. Se spune ca tabelul poate prevedea sexul copilului, in timpul sarcinii, pana la prima ecografie, dar chiar si inaintea sarcinii, in cazul in care stiti clar momentul in care doriti sa il concepeti. Gradul de certitudine al tabelului poate ajunge pana la 93%.

 

baiat-sau-fata
Fata sau baiat?

 

Cum aflam sexul bebelusului?

Este de ajuns sa cautati in coloana din stanga, varsta varsta in momentul conceperii sau ziua conceperii bebelusului (lucru mai greu de depistat, banuim noi) si sa urmariti intersectia cu luna in care ati ramas insarcinate.

Spre exemplu, daca ai 28 de ani si ai ramas insarcinata in octombrie, conform tabelului, ar trebui sa astepti un baietel. Asa ca, daca doriti sa aveti baiat, se pare ca ar fi mai multe sanse daca sunteti la varsta de 18, 20, 29 sau 42 de ani si il concepeti in cursul lunii august. Daca insa va doriti fetita, ideal ar fi sa ramaneti insarcinate in aprilie, in perioada in care parcurgeti varsta de 21, 22 sau 29 de ani.

Bineinteles, puteti privi cu prudenta tot acest demers. De aceea, noi va invitam sa-l luati ca pe un joc si sa zambiti ingaduitor, daca nu vi s-a potrivit sau sa va bucurati zgomotos, cand rezultatul vine ca o confirmare a ceea ce stiti deja!

sexul copilului - calendarul chinezesc al sarciniisexul copilului - calendarul chinezesc al sarcinii

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?